✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Tapijt van Barletta Groningen, kamerbreed

Tapijt bij Barletta Groningen

Heerlijk zacht tapijt in Groningen?

Barletta heeft oneindig veel keus voor u. Voor ieder budget hebben wij een ruim assortiment aan vloerbedekking voor u geselecteerd. Kwaliteitsvloerbedekking voor een scherpe prijs, maar ook goedkoop tapijt. Zoekt u tapijt als vloerbedekking voor de woonkamer, slaapkamer, trap of kantoor? Voor het bekijken en bestellen van tapijt nodigen we u uit in onze showroom. Laat het tapijt leggen door een specialist.

Voordelen van ons tapijt:

Tapijt brengt sfeer en zachtheid

Tapijt is een vloerbedekking met een sfeervolle en luxueuze uitstraling. Kiezen voor tapijt als vloerbedekking heeft veel voordelen en deze voordelen van tapijt maken het een aantrekkelijke vloer. Het voelt aangenaam zacht aan, geeft sfeer aan het interieur, is duurzaam, dempt zowel het contactgeluid als het geluid in de ruimte en houdt stof vast. Dit kan een voordeel zijn voor mensen die last hebben van veel stofdeeltjes in de lucht. Kiezen voor tapijt als vloerbedekking heeft veel voordelen.

Tapijt in kantoor onder bureau en stoelBarletta Groningen. Meer dan 100 rol op voorraad. Zo maakt u gemakkelijk een keus in kleur en structuur. Al vanaf € 29 p/m¹

Interfloor, Ambiant, Edel tapijt en nog veel meer..

Barletta Groningen heeft een zeer uitgebreid assortiment vloerbedekking met bekende merken zoals Interfloor, AmbiantEdel etc.

Gratis meten en vakkundig gelegd

Wij helpen u graag bij het maken van uw keus voor bij uw passende vloerbedekking. Tapijt wordt door Barletta Groningen gratis gemeten en vakkundig voor u gestoffeerd. Met zorg gelegd, precies zoals u het graag wilt.

Kom langs in onze showroom in Groningen en bekijk direct ons aanbod! Heeft u vragen die u ons graag wilt stellen? Neem dan direct contact op!

Contact opnemen

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back