✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Barletta, voor de ideale inrichting van uw huis & project!

Barletta Groningen

Barletta biedt de klant al sinds jaar en dag een uitgebreid pakket met service aan. Dit begint al op het moment dat u onze winkel binnenkomt. U wordt te woord gestaan door een deskundige adviseur. Ook na het bestellen biedt Barletta een grote diversiteit aan service. Bijvoorbeeld de maatneemservice, bezorgservice, stoffeerservice, tijdenservice etc. Dit brengen we u graag onder de aandacht. Zo ontdekt u dat kopen bij Barletta u veel voordeel biedt.

Bij Barletta kunt u namelijk terecht voor:

Bestellen

In onze winkel kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen. In de winkel wordt u geholpen door een ervaren adviseur met uw keuze in vloerbedekking en raambekleding. Ook online wordt u door ons geholpen. Bij ieder product kunt u advies vragen of het product direct bestellen. Na het bestellen van een product kunt u uw persoonsgegevens achterlaten en aangeven op welke manier u het product geleverd wilt hebben.

Barletta Groningen

Maatnemen en stofferen

Barletta beschikt over een ervaren team aan stoffeerders en maatnemers. Dat betekent voor u dat wij uw aankoop gratis komen inmeten en dat de stoffering tot in de puntjes wordt verzorgd. Normaliter vragen wij u om de ruimtes stoffeerklaar op te leveren. Wanneer dit voor u niet mogelijk is, willen we u daarbij graag helpen. Tegen een kleine vergoeding en op eigen risico kunnen wij bijvoorbeeld uw meubels verzetten of de trap vrij maken van oud tapijt.

Veel stoffeerkosten zijn in de prijs van het product inbegrepen.  Wanneer u via mail een bestelling plaatst voor stofferen, nemen we contact met u op na het bestellen. Eén van onze adviseurs zal de bestelling met u doornemen en een definitieve maatneem- en stoffeerdatum inplannen.

Bezorgen en afhalen

Wanneer u geen gebruik wilt maken van de stoffeerservice van Barletta, bieden we u de mogelijkheid om het product te laten bezorgen. Afhankelijk van de grootte van het orderbedrag vragen wij een kleine vergoeding voor het bezorgen. Orders boven 350 euro komen we gratis bij u bezorgen, mits u in het Barletta verzorgingsgebied woont. Naast het laten bezorgen is het voor u misschien interessant om het product zelf op te halen in onze winkel. Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u aangeven in welke winkel u het product wilt ophalen. Dit kunt u zowel in onze winkel als online aangeven. Binnen enkele dagen staat uw bestelling dan gereed in onze winkel. Natuurlijk wordt u op dat moment geïnformeerd door onze adviseurs. 

Betalen vooraf en achteraf

Betalen kan bij Barletta op de bekende manieren. In onze winkel bieden wij u de mogelijkheid om te betalen met uw pinpas of contant.

Ruilen en retourneren

U hebt een bestelling geplaatst, echter u bent er niet tevreden mee of u heeft eigenlijk iets teveel besteld. Barletta biedt u de mogelijkheid om het product te ruilen of retourneren. Uiteraard geldt dit niet voor de producten die voor u op maat gemaakt zijn of speciaal voor u besteld zijn. Alle andere producten kunnen we tegen een vergoeding van 40 euro bij u retour op komen halen. Dit geldt alleen als u in het Barletta verzorgingsgebied woont. Wanneer u buiten dit gebied woont, zullen de kosten in overleg worden bepaald.

U kunt er ook voor kiezen om het artikel in onze winkel te retourneren. In dat geval rekenen we geen kosten voor het retourneren. Retourneren of ruilen kan enkel  in overleg en met toestemming van onze medewerkers. Wanneer u besluit om het product te ruilen dan worden de kosten verrekend met de aankoop van het nieuwe product. 

Persoonlijk advies

Barletta staat bekend om de persoonlijke aandacht voor de klant. U kunt er voor kiezen om advies aan huis te krijgen voor uw vloer of raambekleding. Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via de contact pagina. Uiteraard is het ook mogelijk om advies te krijgen in onze woonwinkel. Advies aan huis of op afspraak in onze winkel is geheel gratis. 

WILT MEER INFORMATIE AANVRAGEN? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET UW OP.

 
 

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DIN T/M VRI:  10:00 - 17:00
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back