✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Karpetten en vloerkleden uit Groningen voor ieder interieur.

karpetten barletta

Klassiek of moderne karpetten en vloerkleden in vele afmetingen

Met een vloerkleed of karpet creëert u een volmaakt interieur. Of het nu gaat om een landelijk of modern interieur, met een nieuwe vloerkleed of karpet is iedere stijl en elke smaak te benadrukken. In de Barletta vloerkleden collectie vindt u natuurlijk alle soorten vloerkleden van laagpolig (met korte 'haren') tot hoogpolig (langere 'haren') en van synthetisch tot wol. Een oneindige variatie aan kleuren en dessins biedt voor iedereen een vloerkleed naar wens.

Wat zijn de voordelen van een vloerkleed of karpet in huis?

Een vloerkleden heeft vele voordelen. Zo weten veel mensen niet dat een vloerkleed goed voor de gezondheid kan zijn. Mensen met astma en allergieën kunnen erg gebaat zijn bij een vloerkleed. Het houdt de stofdeeltjes namelijk vast en dus zorgt het ervoor dat er minder stof rondzwerft.

Naast de gezonde toevoeging heeft het nog meer voordelen. Zo heeft het  een isolerende werking. Het houdt langer de warmte vast en draagt zo bij aan een lagere energierekening. U zult ook minder geluidsoverlast ervaren door de geluidsisolerende eigenschappen van het karpet.

In onze showroom vind u meer dan 400 structuren en karpetten. Bij Barletta direct uit voorraad leverbaar.In onze showroom vind u meer dan 400 structuren en karpetten. Bij Barletta adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Ook voor zichtzendingen.

In het Barletta assortiment vindt u ook karpetten en vloerkleden van de merken

bekijk ons karpetten assortiment online

Voorraad Karpetten

Karpetten, vloerkleed & Barletta

Barletta helpt u graag bij het maken van uw keuze voor een karpet/ vloerkleed. Zo kunnen wij  u bijvoorbeeld helpen met een zichtzending. Bij Barletta in Groningen doen wij alles met zorg, precies zoals u het graag wilt. Kom langs in onze grote showroom en bekijk direct ons aanbod karpetten en vloerkleden!

 

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back