✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Harlequin karpetten bij Barletta in Groningen

Harlequin karpetten

De mooiste vloerkleden van Engelse bodem

Harlequin is hét Britse merk waar u terecht kunt voor vloerkleden en karpetten van hoogstaande kwaliteit. Het merk staat bekend om haar opvallende ontwerpen en inspirerende kleuren. Brutaal en innoverend, klassiek en modern, Harlequin is het allemaal!

Harlequin karpetten bieden variatie in kleur en decoratie en staan garant voor kwaliteit. U krijg waar voor uw geld en kunt uw hele leven genieten van een prachtig karpet of vloerkleed. Harlequin vloerkleden zijn makkelijk schoon te maken en behouden hun kleur, waardoor ze er als nieuw uit blijven zien.

Verleg grenzen met kleurvariatie

‘Harlequin’ betekent variatie in kleur, wat duidelijk te zien is aan de vloerkleden van het merk. Harlequin biedt daarentegen meer dan alleen dat. Het merk is uniek doordat het variatie en uniciteit mixt met kwaliteit en betaalbaarheid. Karpetten van Harlequin zijn betaalbaar, blijven lang goed en behouden hun prachtige kleuren.

De creativiteit van het ontwerpteam van Harlequin biedt u de mogelijkheid uw keus te maken uit een breed aanbod aan ontwerpen en kleuren. Het verleggen van grenzen doet het team al decennialang in stijl. Wees creatief en uitdagend en ga eens voor wat anders met Harlequin!

Harlequin vloerkleden groningen

Vloerkleden voor het hele huis

Met haar laatste collectie richt Harlequin zich op kinderen. De nieuwste karpetten en vloerkleden bevatten prachtige, speelse designs en vormen de ideale toevoeging voor elke kinderkamer. Daarnaast kunt u bij de voorgaande collecties kiezen uit een grote hoeveelheid klassieke en moderne vloerkleden. De verschillende ontwerpen maken ze geschikt voor elke kamer en door hun unieke ontwerp brengen ze het beste in elke kamer naar boven!

Uw Harlequin karpetten dealer in Groningen

U kunt altijd bij Barletta in Groningen terecht voor een uitgebreid assortiment aan Harlequin kwaliteit vloerkleden en karpetten. Wij zijn graag uw Harlequin karpetten dealer en verwelkomen u bij ons verkooppunt in Groningen. We nemen de tijd u te woord te staan en u te helpen een keus te maken uit onze Harlequin collectie.

Gericht advies blijkt vaak het verschil te maken bij het kiezen van het juiste vloerkleed. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunt u bij ons terecht voor al uw vragen, zodat u met een gerust hart dat prachtige nieuwe vloerkleed in huis kunt halen!

Contact opnemen

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back