✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Morris & Co Vloerkleed | Barletta Groningen

Morris & Co vloerkleed kopen

Bent u op zoek naar een bijzonder vloerkleed? Morris & Co is een merk waar u op kunt bouwen als het gaat om unieke ontwerpen en tijdloze designs. Een Morris & Co vloerkleed is meer dan alleen een vloerkleed. Het is een onderdeel van uw interieur waar generaties van kunnen genieten; dé tijdloze sfeermaker van elke kamer. Alle Morris & Co vloerkleden bekijken in Groningen doet u bij Barletta. Kom snel bij ons langs en raak geïnspireerd!

direct contact opnemen

Na al die jaren nog even populair

Morris & Co vindt haar oorsprong in de 19e eeuw, toen de Engelsman Williams Morris met een groep vrienden handgemaakte producten en meubels begon te ontwerpen. Zijn wens was vanaf het begin al duidelijk: Betaalde kunst te leveren voor iedereen. Morris was grenzeloos enthousiast. Het gevolg hiervan was een groot aantal unieke producten die bij het volk zeer in de smaak vielen.

Vele jaren later is de stijl van Morris & Co onveranderd gebleven; Morris & Co vloerkleden zijn nét zo bijzonder als toen, voor iedereen die houdt van een stijlvolle vloerkleed met karakter!

De mooiste kleuren en designs

Morris & Co heeft altijd al bekend gestaan om haar unieke kleurcombinaties en prachtige designs. In onze showroom kunt u elk Morris & Co vloerkleed bekijken en natuurlijk aanraken. Kom dus snel langs en kijk uw ogen uit!

Morris & Co vloerkleed Morris & Co vloerkleed groningen Morris & Co karpetten

Onderdeel van de Style Library

Morris & Co valt tegenwoordig onder het paraplumerk Style Library. Andere merken van Style Library die wij binnen ons assortiment hebben zijn Harlequin en Sanderson. Bent u op zoek naar vloerkleden voor het hele huis? Harlequin vloerkleden zijn verkrijgbaar in vele kleuren en bieden altijd een unieke toevoeging aan elk interieur. Houdt u van dikke, comfortabele karpetten? Dan zijn Sanderson karpetten wat voor u!

Uw Morris & Co dealer

Barletta is uw Morris & Co dealer in Groningen. Kom eens langs in onze showroom en bekijk al onze vloerkleden en karpetten. Wij hebben altijd de nieuwste collecties Morris & Co vloerkleden, zodat u bij ons altijd verzekerd bent van een prachtig vloerkleed. Ook voor vragen en advies kunt u terecht bij ons medewerkers, die u graag te woord staan. Heeft u een vraag die u ons direct wilt stellen? Klik dan op de button hieronder!

Contact opnemen

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back