✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Sanderson vloerkleden bij Barletta in Groningen

Sanderson karpetten groningen Sanderson karpetten groningen Sanderson vloerkleed barletta groningen

Sanderson karpetten – Het merk

Sanderson is het een vooraanstaand Brits merk dat gesticht is in 2013. Het merk is in korte tijd aanzienlijk gegroeid en heeft dit te danken aan haar unieke collecties en ontwerpen. Sanderson vloerkleden zijn flamboyant en elegant en mixen klassieke ontwerpen met tijdloze designs. Verrijk uw interieur met een van onze iconische en tijdloze modellen. Met elk design bent u verzekerd van een prachtig, kwalitatief vloerkleed waar uw gezin dol op zal zijn!

Nieuwste collectie Sanderson vloerkleden

Sanderson karpetten zijn stijlvol en kwalitatief en onderscheiden zich hiermee van de overige aanbieders binnen de markt. De vloerkleden van het merk zijn van 100% wol en worden ontworpen in Nederland. Hierbij wordt de samenwerking aangegaan met het grote en succesvolle merk Brink & Campman. In slechts korte tijd zijn er veel Sanderson collecties op de markt verschenen en heeft het merk zich veel nieuwe stijlen eigen gemaakt. U kunt bij Sanderson kiezen uit een groot aantal modellen, waarbij unieke vormen en kleuren op een harmonieuze manier worden samengebracht.

Dikke en comfortabele vloerkleden kopen

Sanderson vloerkleden zijn handgemaakt, wat betekent dat u kwaliteit in huis haalt. Ook voelt u het verschil als u op een Sanderson vloerkleed loopt. Ervaar het zelf en bestel snel een van onze Sanderson vloerkleden of karpetten! Producten van het merk bestaan voor 100% uit wol. Dit maakt ze zacht en comfortabel, wat natuurlijk erg fijn is. Ook zijn ze door de kwaliteit van de stoffen lang houdbaar.

Uw Sanderson karpetten dealer

Barletta is uw Sanderson verkooppunt in regio Groningen. U bent bij ons altijd welkom voor gericht advies en een breed aanbod aan kwalitatieve Sanderson vloerkleden en karpetten. Barletta heeft altijd de nieuwste Sanderson collecties. Het kopen van een karpet of vloerkleed is geen kleinigheid. Koopt u het vloerkleed voor uw woon- of slaapkamer? Of gaat het om de kamer van uw kind? Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze producten, zodat u het juiste vloerkleed koopt dat bij uw huis past. Door onze ervaring en expertise weten wij precies dat unieke karpet of vloerkleed voor u te vinden!

Contact opnemen

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back