✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Brink en Campman Karpetten bij Barletta Groningen

Brink & Campman Karpetten Groningen

Brink & Campman vloerkleden - Het Merk

De vloerkleden van Brink & Campman zijn al jaren zeer populair in Nederland. Niet gek want Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden.

Het merk is door de combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, de kennis, haar kunde en een continu proces van productontwikkeling, nog steeds een begrip in binnen- en buitenland. In de eigen ontwerpstudio wordt ieder jaar een nieuwe collectie vloerkleden gecreëerd die gebaseerd wordt op de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de mode-industrie en de meubelindustrie.

Het merk Brink & Campman heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in drie verschillende typen vloerkleden: Axminster geweven vloerkleden, getufte vloerkleden en handgeknoopte vloerkleden.

De ontwerpen van Brink en Campman

Of u nou op zoek bent naar een klassiek, modern of ethnisch vloerkleed, laagpolig of hoogpolig, Brink & Campman vloerkleden zijn er voor iedereen! In de diverse collecties karpetten van Brink & Campman vindt u zowel karpetten met natuurlijke kleuren, als zeer kleurrijke en excentrieke karpetten. 

De collecties bevatten karpetten die geschikt zijn voor alle soorten ruimten: woonkamers, slaapkamers, kinderkamers en kantoren. Alle collecties van Brink en Campman worden uitgevoerd in standaardmaten. Maar het is voor diverse designs en kwaliteiten ook mogelijk om afwijkende maten te bestellen. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

Barletta, al jarenlang erkend Brink & Campman dealer

Hieronder een kleine greep uit ons zeer ruime assortiment Brink & Campman Carpets. Ons volledige assortiment kunt u bekijken in onze showroom in Groningen. Hier staan veel van onze karpetten uitgestald en is er voor ieder wat wils!

BEZOEK DE SHOWROOM IN GRONINGEN

Brinker Carpets vindt u bij Barletta in Groningen. Bezoek onze showroom aan de ULGERSMAWEG 24 9731 BT in GRONINGEN.

U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via de mail of het contactformulier.

Contact opnemen

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back