✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Ligne Pure Vloerkleed | Barletta Groningen

ligne pure vloerkleed

Ligne Pure vloerkleden staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit materialen, traditioneel vakmanschap en elegante designs. Sinds de introductie van haar eerste vloerkleed is het merk de hele wereld over gereisd, op zoek naar de fijnste materialen en de mooiste ontwerpen. Jaren later heeft Ligne Pure een aanbod aan handgemaakte vloerkleden waar we ‘u’ tegen zeggen. Kom eens langs bij Barletta in Groningen en ervaar zelf de elegantie en harmonie van een Ligne Pure vloerkleed!

Het beste van elk continent!

Onze collecties van Ligne Pure vloerkleden zijn het resultaat van vele reizen, ontdekkingen en pogingen om het perfecte vloerkleed te creëren. Ligne Pure maakt vloerkleden van de beste materialen van over de hele wereld. Hoogwaardige kwaliteit wol, in combinatie met bamboe zijde en viscose, of jute en katoen, vervaardigd in de mooiste designs en kleuren. Uiteraard kunt u kiezen uit nog veel meer materialen en combinaties. Waar u ook voor kiest, “Ligne Pure levert de final touch aan uw interieur”.

Alle ligne pure vloerkleden handgemaakt

Elk Vloerkleed van Ligne Pure is handgemaakt, en daarmee geheel uniek. Ons internationale team bestaat uit vakmensen, met passie voor het vak. Dit merkt u als onze vloerkleden ziet, als u erop loopt en als ze na jaren nog niets aan pracht en comfort hebben ingeboet. Ligne Pure biedt kwaliteit en duurzaamheid, ook bij intensief gebruik. Heeft u jonge kinderen, die constant door het huis rennen? Geen enkel probleem! Ligne Pure vloerkleden zijn praktisch onverwoestbaar en blijven er moeiteloos een lange tijd als nieuw uitzien.

Tijdloze collecties

Tijdloze Ligne Pure collecties in Groningen vindt u bij Barletta. Ligne Pure vloerkleden vallen op door hun creatieve texturen, technieken en materialen. Wij hebben altijd de nieuwste collecties van het merk, waardoor u altijd het vloerkleed vindt waar u uw huis mee kunt verrijken! Zoekt u een vloerkleed voor uw woonkamer? Of toch voor de slaapkamer? Ligne Pure vloerkleden zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende ontwerpen. Van klassiek tot uitdagend en vernieuwend, voor elk huis en elk type persoon. Verkrijgbaar in verschillende maten en op maat gemaakt.

Uw Ligne Pure verkooppunt

Barletta is uw Ligne Pure verkooppunt in Groningen. Wij hebben altijd de nieuwste Ligne Pure vloerkleden op voorraad en zorgen ervoor dat u altijd tevreden onze showroom uitloopt. Bent u benieuwd naar onze overige merken karpetten? Klik dan hier. Kom snel bij ons langs of neem direct contact op door op de onderstaande button te klikken.

Contact opnemen

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back