✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Scion vloerkleed bij Barletta in Groningen

Scion vloerkleed

Een merk dat verrast, dat is Scion. Het Britse merk werd wereldberoemd door Mr Fox, een opvallende oranje vos, dat sindsdien herkend wordt door jong en oud en op verschillende producten van Scion verschijnt. Naast unieke designs heeft Scion Frisse, moderne vloerkleden, die in elke kamer passen. Durft u voor kleur te gaan? Dan heeft u het bij Scion voor het uitkiezen!

De leukste en vrolijkste Scion vloerkleden in Groningen vindt u bij Barletta. Bezoek onze showroom aan de Ulgersmaweg en ontdek onze prachtige vloerkleden en karpetten!

direct contact opnemen

Heerlijks Brits, met een vleugje Scandi

Scion maakt sinds 2012 onderdeel uit van de Harlequin- familie en is altijd al een trots Brits merk geweest. Dat neemt niet weg dat Scion vloerkleden een mix vormen tussen Britse en Scandinavische stijlen. Dit is te herkennen aan de patronen, kleuren en stoffen. Scion slaat de brug tussen beide stijlen en doet dit met vervé; Scion vloerkleden zijn uitdagend, modern, kleurrijk en maken elke kamer!

Ook voor de kinderkamer

Door de kleurrijke, vrolijke patronen zijn Scion karpetten ideaal voor de kinderkamer. Ga voor veilig met Mr Fox of verras uw kind met een ander speels ontwerp. Naast design wilt u natuurlijk een zacht vloerkleed, waar uw kind op kan spelen. Comfort en kwaliteit is waar elk vloerkleed van Scion aan voldoet. Ook zijn ze gemakkelijk schoon te maken, zodat u zorgeloos uw kind kunt laten spelen.

Scion karpetten groningen

Oog voor het milieu

Een ander iets waar Scion erg trots op is, is het feit dat het bedrijf alleen samenwerkt met fabrieken die duurzaam opereren. Het merk kent al haar leveranciers persoonlijk en zorgt er ook zelf voor dat elke stap binnen haar productieproces op een maatschappelijk verantwoorde manier gebeurt.

Uw Scion dealer

Barletta is uw Scion dealer in provincie Groningen, waar u altijd terecht kunt voor de nieuwste Scion collecties en eerlijke deals. Wij zijn gevestigd aan de Ulgersmaweg en hebben een grote showroom, waar we naast Scion vloerkleden ook vele andere merken vloerkleden en karpetten verkopen, zoals Brink & Campman, Sanderson en De Munk Carpets.

Kom snel bij ons langs en bekijk onze merken. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u aan een prachtige, nieuwe vloerkleed! Liever eerst even contact via de mail? Klik dan op de knop hieronder. Bellen kan naar: 050 541 0429.

direct contact opnemen

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back