✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Ambiant Karpetten kopen in Groningen | Barletta

Een nieuw karpet of vloerkleed koopt u niet zomaar.  Het moet passen bij de kamer of bij het huis, comfortabel zijn, gemakkelijk schoon te maken en natuurlijk niet te duur. Ambiant heeft hier begrip voor en biedt als Nederlands karpetten en vloerkledenmerk exact hetgeen wat u zoekt! De mooiste Ambiant karpetten en vloerkleden in Groningen vindt u bij Barletta. Ervaar de zachtheid van ons materiaal, alsook de kwaliteit en de stijlvolle designs.

Kom snel langs in onze showroom en kijk uw ogen uit! Direct contact opnemen doet u door op de button hieronder te klikken.

Contact opnemen

Blauwe ambiant karpetten bij barletta in groningen

Ongeevenaard comfort

In de afgelopen 25 jaar heeft Ambiant zich  weten op te werken tot een van ’s Nederlands favoriete karpet en vloerkleed merken. Het ongeëvenaard comfort van het merk heeft hier een grote rol in gespeeld. Ambiant karpetten zijn zo zacht dat u er maar op wilt blijven lopen! Als u de stof eenmaal heeft gevoelt is teruggaan naar een normaal karpet geen optie meer.

Jaarlijks nieuwe Ambiant collecties

Ambiant past jaarlijks haar karpet collecties in verband met de steeds veranderende trends. Kies uit de meest comfortabele stoffen en de mooiste kleuren, zoals tijdloos grijs, traditioneel beige en Scandinavisch blauw. Met Ambiant vloerkleden bent u altijd verzekerd van hoogwaardige stoffen en kwaliteit, die er door hun veerkrachtigheid tientallen jaren als nieuw blijven uitzien!

Ook gemakkelijk in onderhoud

Water en een natte doek, meer heeft u niet nodig. In tegenstelling tot wat velen denken zijn Ambiant karpetten en vloerkleden gemakkelijker in onderhoud dan de overige soorten vloeren. Daar komt nog bij dat elk Ambiant karpet vervaardigd is van speciale, gemakkelijk reinigbare garens; schoonmaken gaat moeiteloos en snel, en uw karpet ziet er na jaren nog feilloos uit!

Uw Ambiant dealer

Barletta is uw Ambiant dealer in Groningen, waar u terecht kunt voor een enorme keus aan Ambiant vloerkleden en karpetten. Bekijk onze nieuwste collecties of vraag onze medewerkers naar onze aanbiedingen. Ook voor de overige merken kunt u terecht in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van een karpet waar u en uw gezin blij van worden! Wacht niet langer en kom snel bij ons langs, of neem direct contact op door op de button te klikken.

Contact opnemen

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back