✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Brinker Carpets

Vloerkleden en Karpetten bij Barletta in Groningen

Vloerkleden Barletta Groningen FGC overzicht

Brinker Carpets - Het Merk

Trendy Karpetten van Nederlandse makelij dat is de beste beschrijving van het merk Brinker. De designers van Brinker Carpets zijn constant op zoek naar de nieuwste trends en het verbeteren van bestaande klassieke ontwerpen. Elk jaar komt Brinker met een prachtige nieuwe collectie die is ontstaan door de input van consumenten, leveranciers en dealers.

Collectie van Brinker bij Barletta Groningen

U vind vrijwel de volledige collectie van Brinker Carpets in onze showroom. De nieuwste collectie van Feel Good en de Feel Good Custom sizes van Brinker Carpets vindt u bij Barletta in Groningen. Onze collectie bestaat uit meer dan 500 karpetten. Wij hebben de grootste voorraad van heel Noord-Nederland. Op zoek naar een voordelig Brinker Vloerkleed? Wij hebben een aantal vloerleden van Brinker in de Karpetten Aktie

overzicht afdeling

Het merk Brinker Carpets

De makers van het merk Brinker Carpets selecteren alleen de allerbeste materialen. De karpetten/ vloerkleden zijn van hoge kwaliteit met designs die gebaseerd zijn op jarenlange ervaring.

Geïnspireerd door de design trends en gangbare mode, gemaakt door geschoolde wevers. De designers maken kleurrijke vloerkleden van hoge kwaliteit. Zoveel mogelijk met behulp van natuurlijke materialen en met respect voor mens en milieu.

Ouderwets vakmanschap met een moderne visie. Brinker Carpets veroordelen onverantwoorde productiemethoden/ exploitatie. Natuurlijk zorgt Brinker Carpets ervoor dat er geen kinderarbeid wordt gebruikt om de vloerkleden te creëren. 

Zorgvuldig vakmanschap van Brinker

Zorgvuldige vakmanschap staat bij Brinker hoog in het vaandel. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan kwaliteit. Alle tapijten worden grondig geïnspecteerd door deskundigen in het land van herkomst. Alleen tapijten die voldoen aan de hoogste normen zijn goed genoeg voor de klanten van Brinker Carpets en worden goedgekeurd door eigen inspecteurs voor het verschepen naar Nederland. Vanaf hier worden de karpetten verdeeld door heel Europa. Ze hebben de wereld rondgereisd.

Een selectie uit ons brinker assortiment

Hieronder een kleine greep uit ons zeer ruime assortiment Brinker Carpets. Ons volledige assortiment kunt u bekijken in onze showroom. Hier staan veel van onze karpetten/ vloerkleden uitgestald en is er voor ieder wat wils!

vanaf 769 (140x200)
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Brinker Carpets Greenland Flame
Brinker Carpets Greenland FlameBrinker Carpets Greeland FlameBrinker Carpets Greeland FlameBrinker Carpets Greeland FlameBrinker Carpets Greeland Flame

Greenland Flame is gemaakt van 55% wol en 45% jute. Het is een handgeweven vloerkleed, beschikbaar in vier kleurvariaties. De Greenland Flame is een strak afgewerkt vloerkleed die zorgt voor een warme sfeer. 

Brinker Carpets

Afmeting

+/- 140/200

Materiaal

55% wol en 45% jute

Structuur

Plat geweven 

Type

Handgeweven Europa

Stijl

Modern Industrieel

Afwijkende maten mogelijk

Ja. Ook leverbaar in de maten 170x230 / 200x250 / 200x300 x 240x340 en speciale vormen en maten tot 600cm breed. Vraag naar de voorwaarden

Brinker Carpets in onze Showroom in Groningen

Brinker Carpets vindt u in de showroom bij Barletta in Groningen. Wij hebben een gigantisch assortiment Brinker vloerkleden voor u uitgestald. U vindt onze showroom aan de ULGERSMAWEG 24 9731 BT in GRONINGEN. 

U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via de mail of het contactformulier.

Contact opnemen

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back