✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

The Rug Republic vloerkleden in Groningen | Barletta

The Rug Republic is een Indiaans merk dat wereldwijd al meer dan 30 jaar talloze interieurs heeft weten te verrijken met haar unieke vloerkleden. The Rug Republic vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals Moroccan Muse, Organic Oomph and Urban Utopia. Kies uw favoriet en richt uw huis in zoals u dat wilt!

Barletta is uw vloerkleden- en karpetten specialist in Groningen. Wij hebben altijd de nieuwste The Rug Republic collecties in ons assortiment en ontvangen u hartelijk in onze winkel. Direct contact opnemen? Druk op de onderstaande button.

Contact opnemen

The Rug Republic vloerkleden in Groningen

U vindt wat u zoekt!

Ondanks haar Indiaanse roots is The Rug Republic een merk dat zich vele internationale stijlen haar eigen heeft gemaakt. Het maakt niet uit of u op zoekt bent naar een modern en sober vloerkleed dat gemakkelijk te onderhouden is, of juist een kleurrijk, warm karpet, waar u heel zuinig op wilt zijn, The Rug Republic heeft zonder twijfel dat kleedje waar u al die tijd naar zocht!

Diverse stoffen

Binnen het enorme assortiment van The Rug Republic treft u vloerkleden en karpetten van diverse stoffen. U kunt kiezen uit wol, katoen, leer, jute, viscose en zijde. Heeft u kinderen die de hele dag door het huis rennen? Dat kan het handig zijn om voor wol te kiezen, aangezien de stof erg veerkrachtig is en er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Als u op zoek bent naar een schitterend, glanzend vloerkleed raden wij u aan zijde of viscose te kiezen. Als maatschappelijk verantwoord een prioriteit voor u is kunt u voor jute kiezen, aangezien de stof gemakkelijk recyclebaar is.

The rug republic vloerkleden bij barletta in groningen

7 schoonmaak- en onderhoud tips

Door uw The Rug Republic vloerkleed simpelweg regelmatig schoon te maken en de volgende 7 tips op de volgen zal hij er als nieuw uit blijven zien: 

Uw The Rug Republic verkooppunt

Barletta is uw The Rug Republic verkooppunt in Groningen, waar u terecht kunt voor een enorm aanbod aan de mooiste The Rug Republic vloerkleden en karpetten. Kom langs in onze showroom en bekijk al onze modellen. Liever eerst even contact? Klik dan op de button hieronder!

Contact opnemen

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back