✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Vintage kasten van Brinker bij barletta Groningen

Brinker een bekende naam in de woondesignwereld. Een zeer betaalbaar kwaliteitsmerk in het midden en hogere segment. Vooral bekend van haar bijzonder fraaie karpetten in vele kleuren, maten en designs. In 2017 heeft Brinker haar collectie uitgebreid met een selectie van klein meubelen, waaronder ook vintage kasten. 

Vintage kasten - No Limits collectie

De vintage kasten uit de no limits collectie van Brinker zijn sfeerbepalend in uw interieur en zijn een goed voorbeeld van waar het merk voor staat. Hoge kwaliteit, mooie uitstraling, maar toch ook gewoon betaalbaar. In het design is er gelet op de details. De grepen, het onderstel en de frontjes passen dan ook uitstekend bij elkaar. Een absolute toevoeging aan uw vintage interieur.

De no Limits collectie

Tot de collectie behoren de Pozzo, Bruno, Lapio, Forino, Scala, en Siano.  De 6 kasten uit de collectie hebben allen een andere uitstraling en zijn een uitstekende toevoeging op uw (Brinker) karpetten. Ondanks de verschillen, zijn ze ook goed met elkaar te combineren. 

 

 

BARLETTA HEEFT HET

Wilt u uw interieur een extra vintage uitstraling geven? Barletta helpt u graag bij het maken van uw keuze. De verschillende vintage kasten van Brinker kunt u bekijken in onze showroom in Groningen. Wij helpen u graag!  Met zorg, precies zoals u het graag wilt.

Geen tijd om naar onze showroom te komen maar wel interesse in één van de vintagekasten uit onze collectie? Neem dan contact met ons op om de kast die u wilt te bestellen.

Contact opnemen

 

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back