✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Coretec vloeren bij Barletta Groningen

Coretec vloeren in Groningen bij Barletta

Barletta verwelkomt de revolutionaire PVC vloeren van Coretec

Een revolutie binnen de wereld van PVC vloeren, dat is precies wat de komst van de COREtec vloeren op dit moment bewerkstelligen. Vanaf nu is het niet meer noodzakelijk om een compleet vlakke ondergrond te hebben alvorens er een nieuwe vloer aangebracht wordt. De eenvoudig te leggen COREtec vloer is een ideaal alternatief voor plak-pvc, laminaat of vinyl en kan zelfs geplaatst worden op bestaande vloeren.

ondervloer mogelijkheden 

Coretec vloeren

COREtec vloeren zijn gemaakt van gerecycled hout, bamboe, gebrande kalk en de beste kwaliteit PVC. Alle COREtec vloeren uit de Orginal serie heeft daarnaast een onderlaag van kurk. Door deze onderlaag is het niet meer nodig om de vloer op een compleet vlakke ondergrond te leggen. De kurken onderlaag vangt deze oneffenheden op.

Een groot voordeel is dat de COREtec vloeren 100 % waterproof zijn. De vloeren kunnen dus zonder problemen gelegd worden in nattere ruimtes. Onder normale omstandigheden zal de vloer niet krimpen of uitzetten. 

Opbouw van de vloer

Coretec vloeren in Groningen

Laag 1: Deze laag dient als slijtlaag en zorgt voor de bescherming van de vloer. De bovenste laag zorgt ervoor dat de vloer eenvoudig te onderhouden is en dat deze bestand is tegen zwaar gebruik en vlekken.

Laag 2: De tweede laag is een toplaag welke volledig bestaat uit vinyl en zorgt voor het karakter van de vloer. De vinyl laag is duurzaam en is bestendig krassen en deuken. 

Laag 3: De derde onderliggende laag is de kern van de vloer. Deze zogenaamde stabiele COREtec  zorgt ervoor dat de vloer echt watervast is, wat betekent dat deze niet zal zwellen en krimpen, wanneer het aan vocht wordt blootgesteld. 

Laag 4: deze kurken onderlaag maakt de COREtec vloeren geluidsreducerend en zorgt ervoor dat een ondervloer niet meer nodig is. De oneffenheden van de onderliggende ondergrond worden namelijk geabsorbeerd.

BARLETTA heeft het

Gaat u mee in de revolutie op het gebied van vloeren? Barletta helpt u graag bij het maken van uw keuze. De COREtec vloeren wordt door Barletta gratis gemeten en vakkundig voor u geïnstalleerd. Met zorg, precies zoals u het graag wilt.

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back