✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

ZONWERING

Zonwering bij Barletta Groningen

Oneindig veel toepassingen

Vouwgordijnen zijn al jarenlang populair als binnenzonwering. Door een groot aantal opties waarmee de vouwgordijnen gepersonaliseerd kunnen worden, zijn vouwgordijnen een uniek product. Nagenoeg alle gordijn en in-between stoffen uit de Barletta collectie kunnen gebruikt worden om vouwgordijnen van te maken.

Rolgordijnen zijn er in allerlei soorten (rolgordijnen, duo-rolgordijnen) en maten (kleine ramen, grote ramen en dakramen). Bij Barletta vindt u voor nagenoeg elk raam een passende oplossing op maat.

Horizontale jaloezieën kennen veel mensen ook als luxaflex. Dit was het eerste product van het merk Luxaflex en is bekend geworden met de smalle jaloezie. Tegenwoordig hebben we echter een diversiteit aan horizontale jaloezieën die ongekend is. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen, verschillende breedte lamellen, verschillende kleuren en heel veel personalisatie opties zoals gekleurd ladderband.

Zonwering op maat Zonwering op maat

Duette & Plissé gordijnen van Multisol en de huiscollectie van Barletta zijn een sfeervol product. Door een variatie van top-down bottom-up is het met plissé en duettes een genot om met het binnenvallende zonlicht te spelen.

Het is ook mogelijk om twee producten in één product te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een verduisterend en een transparant plissé combineren in één. Daardoor heeft het product een dag en nacht stand.

Voordelen van zonwering zijn:

& Barletta

Helpt u graag bij het maken van bijvoorbeeld uw binnen-zonwering. Zonwering wordt door Barletta gratis gemeten en vakkundig voor u opgehangen. Met zorg, precies zoals u het graag wilt.

Kom langs in onze showroom en bekijk direct ons aanbod of maak een afspraak!

Contact opnemen  

 

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back