✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Laminaat Kopen in Groningen: voor ieder Interieur!

Zwart laminaat keuken

Voor elk budget een mooie laminaatvloer

Bent u op zoek naar een specifieke kleur laminaat in Groningen of weet u nog niet precies wat voor soort laminaat u zoekt? Barletta helpt u graag verder. Wij hebben een breed aanbod aan kwalitatieve en voordelige laminaatvloeren, met voor elk budget oneindig veel keus.

Sinds 1973 hebben wij vele gezinnen blij gemaakt en talloze huizen verrijkt met prachtige vloeren. Kom snel langs in onze winkel in Groningen en vraag onze medewerkers om advies, of neem direct contact met ons op!

Voordelen van ons laminaat zijn:

Goedkoop laminaat Groningen Laminaatwinkel in Groningen heeft prachtige laminaatvloren voor de woonkamer

Ook voor goedkoop laminaat in Groningen

Barletta is hét adres voor een prachtig interieur met de beste kwaliteit, dus natuurlijk kunt u ook met uw wensen voor laminaat bij ons terecht. Naast kwaliteitsvloeren staan wij ook bekend om onze goedkope laminaat vloeren.

Laminaatvloeren worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Het is erg comfortabel, hygiënisch, maar komt tegenwoordig ook in zoveel verschillende modellen en stijlen voor dat er voor ieder interieur en voor iedere wens een perfecte laminaatvloer is. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een prachtige vloer, en daarmee een stijlvol interieur. Onze vakmensen meten gratis uw laminaat en installeren uw vloer voor een schappelijke prijs.

Laminaat en meer...

Naast laminaat kunt u bij ons terecht voor veel verschillende soorten vloeren en merken. In onze enorme showroom kunt u kiezen uit onder andere vinyl en PVC. Ook voor vloerkleden & karpetten, marmoleum tapijten, zonwering en gordijnen bent u bij ons aan juiste adres. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben het! Onze medewerkers bieden u advies en helpen u met het maken van de juiste keuze.

Uw laminaat verkooppunt in Groningen

Barletta is uw laminaat verkooppunt in Groningen. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met vloeren en kunnen u helpen met het kiezen van uw lievelingsvloer. Daarnaast meten wij gratis uw laminaat en zorgen wij ervoor dat uw gloednieuwe vloer op een vakkundige manier wordt geïnstalleerd. Met zorg, precies zoals u het graag wilt.

Kom langs in onze showroom in Groningen en bekijk direct ons aanbod! Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

Contact opnemen  

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back