✔ Deskundige voorlichting en advies

✔ Ruim assortiment en voorraad

✔ A-merken tegen scherpe prijzen

Salontafels en Bijzettafels van noliMITS

 

2017 is het jaar dat Brinker haar collectie van bijzonder fraaie karpetten uitgebreid heeft met een selectie van klein meubelen waaronder ook salontafels en bijzettafels. Brinker, een bekende naam in de woondesignwereld. Een zeer betaalbaar kwaliteitsmerk in het midden en hogere segment. De nieuwe collectie salontafels en bijzettafels van Brinker zijn dan ook een goed voorbeeld van waar het merk voor staat. Hoge kwaliteit, een fraaie uitstraling, maar toch gewoon betaalbaar. In het design is er gelet op de details. Zo zijn de tafels sfeerbepalend en een absolute toevoeging op uw huidige interieur.

 

De collectie

Tot de collectie behoren onder andere de bijzettafels Lauro, Sarno en Nola. Elk type heeft zo haar eigen uitstraling en design. Daarnaast zijn een aantal types ook verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kunt u de Lauro en Sarno in diverse diameters krijgen. Het bijzondere is dat alle tafels met de hand gemaakt en gekleurd worden. Hierdoor heeft ieder tafeltje haar eigen unieke uitstraling. Fan van handwerk? Dan is een salontafel van NOLIMITS een uitstekende keuze!

BARLETTA HEEFT HET


bijzettafel van Brinker? Barletta bepaalt graag samen met u welke tafel het beste in uw interieur past! De verschillende tafels van Brinker kunt u bekijken in onze showroom in Groningen. Wij helpen u graag!  Met zorg, precies zoals u het graag wilt.

Meer weten over de collectie van Brinker alvorens u onze showroom bezoekt? Neem dan contact op met ons!

 

Contact opnemen

 

Locatie Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24
9731 BT  Groningen

050 541 0429
barletta@planet.nl

Barletta in Groningen

Ulgersmaweg 24

9731 BT  Groningen

T: 050 541 0429

E: barletta@planet.nl

Sitemap


Kom gewoon eens
langs in de winkel!

 
Openingstijden
 
 
DINSDAG T/M
ZATERDAG:  10:00 - 17:00
Facebook Barletta

Klik en plan uw route

Barletta Groningen

Noar ‘t begun                      Over ons                      Assortiment                      Leveranciers                      Contact

Sfeer in uw woning met de vloeren en vloerbekledingen van Barletta Groningen
Kom langs bij Barletta in Groningen
menu back